Štampaj Štampaj

Pošalji prijatelju

25. 04. 2014

Tajno oružje u borbi sa celulitom

Piling

Lepa i negovana koža prvenstveno zavisi od nege koju joj pružate i ako je nega adekvatna, rezultati će odmah biti vidljivi. Sveža i čista koža, lep i ujednačen ten i zdravo tkivo u mnogom zavise od toga koliko brzo se ćelije obnavljaju, a da biste podstakli ovaj proces, piling je vaš najbolji saveznik!

Ako ste u toku anticelulit tretmana, bilo u kućnoj varijanti ili u salonu, piling tela je vase tajno oružje koje pomaže preparatima da bolje deluju I budu efikasni.

Mehanički piling je odstranjivanje površinskoga sloja kože prirodnim ili sintetičkim abrazivima. Namenjen je svim vrstama kože i omogućava efikasno odstranjivanje rožnatih - odumrlih ćelija sa površine kože i tako olakšava prodiranje aktivnih sastojaka iz anticelulit preparata u epiderm, takođe, utiče na poboljšanje prirodnih procesa obnavljanja i vidljivo poboljšava strukturu kože.

U toku tuširanja, nanesite piling na celo telo, dobro ga utrljajte i isperite i ovaj jednostavni postupak će vas dovesti korak bliže telu kakvo želite.

Za telo, najbolje je da birate grublje pilinge koji sadrže krupnije granule i lufu, kojom ćete masirati telo i na taj način, piling će biti efikasniji i dodatno ćete poboljšati cirkulaciju, što je jedna od ključnih stvari pri borbi sa celulitom.

Pogledajte galeriju odabranih proizvoda po SML preporuci:

Preporučujemo

foto

29. 09. 17

5 navika koje uništavaju nokte

Negovane ruke nisu samo odraz lične higijene već i statusni simbol na osnovu koga drugi ljudi donose sud o vama.

foto

28. 09. 17

Pravilno čišćenje lica...

...jer naše lice to zaslužuje.

foto

23. 08. 17

Tajna vitke linije i mladalačkog izgleda žena iz Japana

Ukoliko ste putovali u Japan ili ste sreli nekog iz Japana verovatno vam je prvi utisak ostavila njihova mladolikost.

Search