Štampaj Štampaj

Pošalji prijatelju

17. 09. 2019

SAČUVAJTE ENERGIJU I LEPOTU LETA!

Dani Eucerina su vaši dani rezervisani za brigu o lepoti i zdravlju kože, sa posebnim uslovima kupovine

Povratak sa odmora u svakodnevicu za mnoge od nas predstavlja stres. Ali, ne mora biti tako. Uz malo truda, rezerve energije i dobrog raspoloženja, koje smo akumulirali tokom opuštenih letnjih dana, mogu se sačuvati i duže trajati. Šta je potrebno da učinite da bi to ostvarili? 


Donesite odluku i budite istrajni u njenom sprovođenju da tokom svakog dana odvojite bar malo vremena za sebe.

Izaberite aktivnost koja ne oduzima mnogo vremena, a obezbeđuje opuštanje za vaš duh i za telo, bilo da je u pitanju nekoliko vežbi koje ćete uraditi u kancelariji ili svom domu ili čitanje knjige, slušanje muzike, šetnja...

Pružite koži lica i tela intezivnu hidrataciju koja joj je neophodna nakon letnjeg perioda u kome je bila izloženija suncu i pripremite je za dane kada će, zbog vremenskih uslova, biti izložena dodatnom gubitku vlažnosti. • Posebnu pažnju posvetite antiage nezi lica, vrata i dekoltea, za koju tokom leta možda niste imali vremena. Svežina i blistavost kojom će vam uzvratiti vaša koža učiniće da se osećate zadovoljno. 


Eucerin® podržava vašu odluku da što duže zadržite letnje raspoloženje i lepotu i zdravlje svoje kože. Zato vas 19., 20. i 21. septembra u Eucerin® partner apotekama očekuju Dani Eucerina – tri dana tokom kojih Eucerin® preparate možete nabaviti po cenama nižim 20%! 

Popust se ne odnosi na specijalna pakovanja i preparate čija je cena već snižena. Više informacija potražite na: https://www.eucerin.rs/ili FB strani Eucerin Srbija. 

Preporučujemo

foto

29. 09. 17

5 navika koje uništavaju nokte

Negovane ruke nisu samo odraz lične higijene već i statusni simbol na osnovu koga drugi ljudi donose sud o vama.

foto

28. 09. 17

Pravilno čišćenje lica...

...jer naše lice to zaslužuje.

foto

23. 08. 17

Tajna vitke linije i mladalačkog izgleda žena iz Japana

Ukoliko ste putovali u Japan ili ste sreli nekog iz Japana verovatno vam je prvi utisak ostavila njihova mladolikost.

Search