Štampaj Štampaj

Pošalji prijatelju

25. 11. 2016

Kako dobiti baš ono što ste hteli u frizerskom salonu

Jednostavni saveti za frizuru baš po vašem ukusu!

Koliko puta ste otisle u frizerski salon sa jednom sjajom vizijom u svojoj glavi, da biste na kraju iz salona izašle izgledajući potpuno drugačije? Ne brinite, svima nam se to desilo, ali ukoliko budete pratile ovih par saveta, garantujemo vam da ćete svaki put iz salona izaći nasmejane i sa frizurom baš kakvu ste zamislile.

Pažljivo izaberite pravog frizera

Izbor odgovarajućeg frizera je ključna stvar. Bilo da ste ga pronašli putem preporuke ili samostalno, deljenje iste vizije je “must”!

Ponesite slike frizure kakvu želite

Čak i ukoliko mislite da vasa kosa nema takvu strukturu da iznese određenu frizuru, slika će uvek približnije objasniti koje je vaš krajni cilj.

Budite otvoreni za sugestije

Svakako je odlično ukoliko imate tačnu viziju svoje nove frizure u glavi. Ipak, nije na odmet  poslušati savet frizera koji, vođen svojim iskustvom, može lako nadograditi vašu viziju I pretvoriti je u još bolji rezultat.

Budite precizni u objašnjavanju

Bilo da idete kod svog, ili nekog novog frizera, potrudite se da uvek budete precizni u objašnjavanju svoje želje. Ako se šišate, uvek pokažite rukom dokle želite da vam bude kosa.

Budite iskreni ali taktični

Ukoliko vidite da vam frizer šiša kosu, uvija ili fenira na način koji vam ne odgovara, progovorite i to ODMAH. Iskrenost je veoma cenjena jer ćete na taj način vi dobiti frizuru kakvu ste i želeli, frizer će vam biti zahvalan na sugestiji a vi ćete se sigurno vratiti u taj salon.

Promenite frizera ukoliko je potrebno

 Ipak ukoliko ste iz jednog ili više razloga konstantno nezadovoljni frizerom, pravo je vreme da promenite salon. Ne dozvolite sebi da vaša kosa trpi jer ste previse učtivi da biste bilo sta rekli.

 

 

 

SML

Preporučujemo

foto

29. 09. 17

5 navika koje uništavaju nokte

Negovane ruke nisu samo odraz lične higijene već i statusni simbol na osnovu koga drugi ljudi donose sud o vama.

foto

28. 09. 17

Pravilno čišćenje lica...

...jer naše lice to zaslužuje.

foto

23. 08. 17

Tajna vitke linije i mladalačkog izgleda žena iz Japana

Ukoliko ste putovali u Japan ili ste sreli nekog iz Japana verovatno vam je prvi utisak ostavila njihova mladolikost.

Search