Štampaj Štampaj

Pošalji prijatelju

22. 04. 2016

Brzi trikovi za sjajan izgled

Instant lepota

Postoji nekoliko stavki kod nege tela koje nikako ne smete izostaviti tokom cele godine. Ali, ako vas je proleće uhvatilo nespremne, bez panike. SML za vas daje spisak instant tretmana koje možete obaviti kod kuće i za samo par sati postići svež prolećni izgled od glave do pete!

1.Pedikir: Pripremite vaša stopala za sandale i letnju obuću. Spremite toplu kupku za stopala u koju ćete dodati malo meda i mleka. Istrljajte stopala smesom limunovog soka i šećera, ovo će imati dejstvo pilinga a vitamin C daje koži elastičnost. Takođe, turpijom za stopala otklonite mrtve ćelije kože. Posle dobro osušite stopala, nanesite neku hranljivu kremu i obujte pamučne čarape da bi efekat bio potpun. Vaša stopala su spremna za sandale!

2. Manikir: I vaše ruke zaslužuju osveženje. Posvetite im pažnju tako što ćete im pružiti manikir kod kuće. Potopite šake u toplu vodu u koju  ste prethodno dodali mirišljavu kupku. Kada koža omekša, odstranite zanoktice, isturpijajte nokte i ispolirajte ih. Obavezno nanesite kremu koja neguje ruke i nokte. Posle, nalakirajte nokte jednom od aktuelnih prolećnih boja i ne zaboravite da nanesete zaštitni sloj!

3.Depilacija: U slučaju da ste zapostavili ovu aktivnost, ne morate trčati u salon nego se poslužite jedim od mnogobrojnih instant rešenja. Trake za hladnu depilaciju, vosak za toplu, kreme, pene i gelovi za brijanje...izaberite jednu od mnogobrojnih metoda koji za kratko vreme rešava problem nepoželjnih dlačica.

4.Piling: Posle hladnih dana telo želi da se oslobodi ostataka mrtve kože. Najbolji način za to jeste osvežavajući piling celog tela. Kupke sa piling granulama su najbolji izbor.

5.Ispucali krajevi: Ako imate dugu kosu, vaši krajevi su svakako pretrpeli štetu tokom hladnijih dana. Ako ste od hrabrijih, onda makaze u ruke i sami odstranite oko centimetar oštećene kose. Ako imate kraću kosu ili se ne usuđujete da budete same svoj frizer, posetite profesionalca koji će vam oblikovati frizuru za tople dane.

6.Osvežite boju: Izrastak je zaista ružan prizor, zato nemojte čekati i pružite kosi prvu pomoć. Farbanje korena kose kod kuće na zahteva puno vremena i truda, ali će zato vaša kosa biti osvežena i spremna za tople prolećne dane.

Preporučujemo

foto

29. 09. 17

5 navika koje uništavaju nokte

Negovane ruke nisu samo odraz lične higijene već i statusni simbol na osnovu koga drugi ljudi donose sud o vama.

foto

28. 09. 17

Pravilno čišćenje lica...

...jer naše lice to zaslužuje.

foto

23. 08. 17

Tajna vitke linije i mladalačkog izgleda žena iz Japana

Ukoliko ste putovali u Japan ili ste sreli nekog iz Japana verovatno vam je prvi utisak ostavila njihova mladolikost.

Search