Štampaj Štampaj

Pošalji prijatelju

04. 04. 2016

Borba sa celulitom počinje sada

Spremite se na vreme za bikini sezonu

Ako ste mislili da još uvek imate vremena da se pripremite za kratke haljine i bikini, pogledajte kalendar još jednom! Krajnje je vreme da se ozbiljno pozabavite najomraženijim estetskim problemom svake žene – celulitom!

Znamo da smo već puno puta pisali na temu celulita i kako se uspešno botiti protiv, ali da slučajno ne biste nešto propustili,

SML samo za vas pravi mali podsetnik šta sve treba da uradite da biste na vreme bile u top prolećnoj i letnjoj formi!

Dakle:

1. Pijte puno vode - na taj način se brže i lakše izbacuju toksini iz organizma.

2. Korigujte ishranu - pored unosa vode, izbacite grickalice, prženo, gazirano i slatkiše. Znamo da je teško, ali savršena linija zahteva izvesne žrtve.

3. Vežbajte - uz fizičke vežbe se ubrzava metabolizam, zatežu se mišići i koža i sagorevaju se masti. Samo, imajte u vidu da kada krenete da vežbate i ta fizička aktivnost počne da daje rezultate, celulit će početi da izlazi na površinu i prvo će biti više vidljiv pre nego što počne da nestaje. Zato, ne odustajte od vežbi već budite uporne i videćete razliku.

4. Masaža- je uz prethodne stavke najefikasniji način za borbu protiv celulita.

Krenite da masirate od stopala ili kolena ka kukovima, dugim pokretima sa blagim pritiskom odozdo na gore.

Vrhovima prstiju pritisnite i podignite delove zahvaćene celulitom, kao da štipate, samo nemojte jako da pritiskate. Masirajte ovim pokretima noge odozdo ka gore. Ruke stisnite u pesnice i blago pritiskajte butine pokretima kao da mesite testo. Uhvatite prstima veći deo regije sa celulitom i uvrnite formirajući slovo S. Opustite mišiće. Uhvatite rukama deo sa celulitom i pritiskajte ga kao kad cedite mokar peškir. Masažu završite dugim pokretima, kao na početku, samo sa jačim pritiskom.

Stomak i bokove masirajte istim pokretima ali celom rukom. Ovi pokreti doprinose da se poboljša cikrulacija u pomenutim regijama.

A da bi nega bila maksimalno uspešna, odabrali smo i sjajne anticelulit proizvode koji će vam pomoći u ovoj večitoj borbi:


Preporučujemo

foto

29. 09. 17

5 navika koje uništavaju nokte

Negovane ruke nisu samo odraz lične higijene već i statusni simbol na osnovu koga drugi ljudi donose sud o vama.

foto

28. 09. 17

Pravilno čišćenje lica...

...jer naše lice to zaslužuje.

foto

23. 08. 17

Tajna vitke linije i mladalačkog izgleda žena iz Japana

Ukoliko ste putovali u Japan ili ste sreli nekog iz Japana verovatno vam je prvi utisak ostavila njihova mladolikost.

Search