Štampaj Štampaj

Pošalji prijatelju

22. 03. 2016

Nega i lepota po uzoru na Ditu Von Teese

Zanimljiva, misteriozna kraljica burleske deli savete o lepoti, make up-u i stavu

Dita Von Teese je uvek zanimljiva, misteriozna i doterana, poput prave holivudske dive. Pa ipak, kraljica burleske ne veruje u holivudske dermatologe, a njena nega i rutina su posledica višegodišnjih grešaka, koje vi ne morate da ponovite.

Iako je puno eksperimentisla u mladosti, kada je 1994. godine ofarbala kosu u crno, pronašla je svoj izgled. Mačkaste oči i crveni ruž su došli nešto kasnije, a inspiracija je naišla iz klasika kinematografije. Dita se tada zapitala “Kada šminka izgleda ovako dobro, zašto bi neko želeo drugačije da se šminka?” i tako je počelo stvaranje moderne ikone, koja je u potpunosti posvećena vintage estetici.

Ključ lepog izgled,pored nege je to da znate šta vama stoji. Za Ditu Von Teese to je crveni ruž, ali ona veruje u to da svaka žena treba da pronađe svoj pečat, koji će je učiniti nezamenljivom. Čak i kada ima pet minuta da se spremi, uvek nanese puder u prahu, ruž i napravi glamuroznu punđu.

Naravno, tu je nešto mnogo više od samog izgleda. Tu je stav. Senzualnost, smisao za humor, način na koji žena hoda, sve su to stari i provereni recepti koji dokazaju da je prirodna lepota samo delić kompletnog izgleda jedne žene.

Dita Von Teese je možda kraljica burleske, ali kada je u pitanju njena koža ona se drži pravila da nikada nije previše umorna da skine šminku. Ako naiđe na problem sa kožom, poseti dermatologa, ali ne nekog ko je na glasu, već one koje zaista zanima zdravlje kože. Zato zaobilazi holivudske ordinacije.

“Lepota, glamur, pa čak i luksuz koji pružate svom izgledu nisu određeni vašim finansijama”, izjavila je diva, dodavši da osećati se lepo je pravi put do lepog izgleda. Ona veruje u glamur, ne u savršenstvo, kao i u to da pojedini proizvodi za ulepšavanje i negu nose cenu samo zbog etikete, a nju zanimaju rezultati.

Preporučujemo

foto

29. 09. 17

5 navika koje uništavaju nokte

Negovane ruke nisu samo odraz lične higijene već i statusni simbol na osnovu koga drugi ljudi donose sud o vama.

foto

28. 09. 17

Pravilno čišćenje lica...

...jer naše lice to zaslužuje.

foto

23. 08. 17

Tajna vitke linije i mladalačkog izgleda žena iz Japana

Ukoliko ste putovali u Japan ili ste sreli nekog iz Japana verovatno vam je prvi utisak ostavila njihova mladolikost.

Search