Štampaj Štampaj

Pošalji prijatelju

26. 01. 2016

Novi proizvodi iz sveta lepote

Obećavajući početak godine

Loša vest je da je sezona zabava završena, ali u modnom svetu kraj januara znači početak jednog sasvim novog poglavlja. Osim Nedelja mode, koje su već u jeku, januar je mesec kada nam stižu sjajni novi proizvodi za ulepšavanje, a pred vama je izbor najboljih.

Kuća Chanel je predstavila novu podlogu, Chanel Les Beiges Healthy Glow Foundation, koja, kao što naziv kaže, je tu da stvori zdrav sjaj, idealan za trendove nove sezone.

Iz kuće Clinique nam je stigla nova noćna krema, koja obećava još brži proces oporavka kože tokom spavanja, te je na našem spisku za kupovinu Clinique Superdefense Night Recovery Moisturizer.

Nails Inc.'s Nail Grow je namenjen svim damama koje ove godine žele da imaju jake, prirodne nokte, a radi se o bogatom gelu, koji se masažom nanosi na nokte dva puta nedeljno.

Za oporavak kose se pobrinula kuća Davines. Njihova nova maska sadrži jojobu, vitamin E i buter od badema.

La Roche-Posay donosi Effaclar BB Blur, idealan proizvod za sve dame sa masnijom kožom i onom sklonom bubuljicama. Ovaj proizvod upija ulja i daje koži zdrav izgled tokom celog dana.  

Max Factor je rešio da nam sive i snežne dane oboji jarko crvenom, a ruž Max Factor Marilyn Monroe Lipstick in Sunset Red će se sjajno uklopiti i uz prolećne i letnje dane.

Preporučujemo

foto

29. 09. 17

5 navika koje uništavaju nokte

Negovane ruke nisu samo odraz lične higijene već i statusni simbol na osnovu koga drugi ljudi donose sud o vama.

foto

28. 09. 17

Pravilno čišćenje lica...

...jer naše lice to zaslužuje.

foto

23. 08. 17

Tajna vitke linije i mladalačkog izgleda žena iz Japana

Ukoliko ste putovali u Japan ili ste sreli nekog iz Japana verovatno vam je prvi utisak ostavila njihova mladolikost.

Search