Štampaj Štampaj

Pošalji prijatelju

04. 05. 2015

Proizvodi za samopotamnjivanje za instant rezultate

Ten iz bočice

Ako vam je bitno da imate tamniji ten ali mudro birate da se klonite sunca i solarijuma, tu su kreme za samopotamnjivanje koje će za samo nekoliko minuta da vas transformišu u preplanulu lepoticu. Pratie naše korake i postignite besprekorni ten:

Iako mnogi saloni nude uslugu samopotamnjivanja airbrush-om, tamniji ten možete dobiti i u svojoj kući. Kada se opredelite za omiljeni proizvod bio on u obliku mleka, losiona ili spreja, važno je da pre nanošenja uradite piling. Posebno se fokusirajte na suvlje delove tela kao što su kolena, laktovi, stopala. Tu je koža suvlja i automatski će pokupiti više proizvoda, a onda će ti delovi tela ostati tamniji. 

Kremu nanosite ravnomerno i dobro je utrljajte.

Najbolje bi bilo da vam neko pomogne pri nanošenju krema na leđa jer ćete tako izbeći fleke i neujednačen ten.

Nemojte nanositi kremu samo na noge ili torzo, već namažite čitavo telo da biste postigli što bolje rezultate. U suprotnom, razlika u boji kože biće prevelika što će narušiti lep izgled vašeg tena.

Nemojte se oblačiti sat vremena posle nanošenja kreme da biste izbegli razmazivanje proizvoda, što će dovesti do neujednačenih mrlja na koži. Najbolje je da pustite da koža upije proizvod i tek onda se obucite.

Odmah posle nanošenja kreme dobro operite ruke jer ako se proizvod zadrži na dlanovima i šakama, one će izgledati prljavo.

Obratite pažnju na zglobove, kolena i sva mesta gde se koža pregiba, da se tu ne bi nakupio višak proizvoda i koža tu više potamnela. Ako se to ipak desi, pomešajte malo limunovog soka i soli i utrljajte na problematična mesta. Ovo će ukloniti višak boje i doprineti prirodnom izgledu.

Ukoliko želite da naručite neki do prikazanih proizvoda posetite www.beautyshop.rs 

Preporučujemo

foto

29. 09. 17

5 navika koje uništavaju nokte

Negovane ruke nisu samo odraz lične higijene već i statusni simbol na osnovu koga drugi ljudi donose sud o vama.

foto

28. 09. 17

Pravilno čišćenje lica...

...jer naše lice to zaslužuje.

foto

23. 08. 17

Tajna vitke linije i mladalačkog izgleda žena iz Japana

Ukoliko ste putovali u Japan ili ste sreli nekog iz Japana verovatno vam je prvi utisak ostavila njihova mladolikost.

Search