Štampaj Štampaj

Pošalji prijatelju

03. 11. 2014

Nega na koju često zaboravimo

Laktovi, pete, zglobovi...

Jesen je stigla i donela vlažno vreme, niže temperature i vetar. Pored toga što nam to često kvari raspoloženje, može učiniti i veliku štetu našoj koži.

Već smo pisali o jesenjoj negi i načinima zaštite vašeg tela, ali često zaboravimo na neke delove tela koji su na udaru hladnog vremena najviše a mi im ne posvećujemo dovoljno pažnje.

Setite se da u toku jeseni i zime, često dolazi do isušivanja kože koja nije dovoljno zaštićena garederobom ili odgovarajućim kremama. Usne, vrh nosa, vrhovi zglobova na šakama, laktovi, pete... sve su to mesta na kojima se koža često peruta, zateže, pa i puca ako nije adekvatno zbrinuta.

Idealno rešenje su mali negujući balzami na bazi meda, voska ili kakao butera. Pored toga što će vas mehanički zaštititi od lošeg vremena, oni će negovati već iritirano mesto i pomoći mu da se brže oporavi. Ovi balzami imaju veoma guste formule koje prave zaštitni film koji je otporniji na vosu i dugotrajniji, tako da može da pruži hranljiviju i efikasniju zaštitu od vaše klasične kreme. Dodatna prednost ovih balzama jeste što su najčešće u malim pakovanjima, pa se lako mogu nositi u torbi, i mogu češće da se koriste u toku dana, kada vam je najviše potrebno!

Ukoliko želite da naručite neki do prikazanih proizvoda posetite www.beautyshop.rs 

Preporučujemo

foto

29. 09. 17

5 navika koje uništavaju nokte

Negovane ruke nisu samo odraz lične higijene već i statusni simbol na osnovu koga drugi ljudi donose sud o vama.

foto

28. 09. 17

Pravilno čišćenje lica...

...jer naše lice to zaslužuje.

foto

23. 08. 17

Tajna vitke linije i mladalačkog izgleda žena iz Japana

Ukoliko ste putovali u Japan ili ste sreli nekog iz Japana verovatno vam je prvi utisak ostavila njihova mladolikost.

Search