Štampaj Štampaj

Pošalji prijatelju

08. 10. 2014

Proizvodi za najmekšu kožu pod tušem

Magična ulja za tuširanje

U jesenjim danima hidratacija kože tela postaje važan deo svakodnevne beauty rutine.

Kako sapuni znaju da isuše kožu, pogotovo ako se tuširate dva puta dnevno, a kupke mogu da se pokažu kao izazov za uklanjanje sa kože, ako je ona osetljiva, rešenje postoji i ono je mnogo jednostavnije nego što mislite!

Ako imate suvu kožu, sklonu perutanju, ako vas posle tuširanja koža zateže i svrbi, ulja za tuširanje su idealno rešenje za vas. Ulja jesu masna u svojoj bazi, ali ne mislite da će to da umasti vašu kožu, baš naprotiv. Njihova sposobnost da, ne samo hidriraju već i da zadrže vlagu na koži posle, je veoma cenjena i efikasna. Danas se ovi proizvodi sintetišu baš tako da nahrane a da pri tom ne ostave masan trag na koži. Maslinovo, jojobino i karite ulje su prvaci u hidrataciji, zato birajte proizvode baziranje na njima.

Isprobajte i videćete da je posle tuširanja koža mekša nego ako koristite bilo koje drugo sredstvo. A ako imate normalnu kožu, verovatno vam posle neće biti potrebno ni mleko ili krema za telo. Samo obratite pažnju da ovo nisu proizvodi koji pene, tako da upotrebom veće količine proizvoda nećete proizvesti veću količinu pene.

Preporučujemo

foto

29. 09. 17

5 navika koje uništavaju nokte

Negovane ruke nisu samo odraz lične higijene već i statusni simbol na osnovu koga drugi ljudi donose sud o vama.

foto

28. 09. 17

Pravilno čišćenje lica...

...jer naše lice to zaslužuje.

foto

23. 08. 17

Tajna vitke linije i mladalačkog izgleda žena iz Japana

Ukoliko ste putovali u Japan ili ste sreli nekog iz Japana verovatno vam je prvi utisak ostavila njihova mladolikost.

Search